petek, 16. november 2007

Spodaj objavljamo nekaj utrinkov (slike in video) iz priprav na sobotno manifestacijo in iz mobilizacijskih akcij, ki so te dni potekale v Ljubljani.


--------------------------------
Video mobilizacijskih akcij
--------------------------------




Direktni link za video je: http://www.youtube.com/watch?v=B1H9oU7nupw

-------------------------------------------
Priprave na sobotno manifestacijo
-------------------------------------------


Klikni sliko za povečavo!











-----------------------------------
Angažirani grafiti v Ljubljani
-----------------------------------
Klikni sliko za povečavo!












13 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Vidim, da ste bili delavni te dni - pohvalno!!!

Anonimni pravi ...

Tomideli!

idb pravi ...

Rispekt!
Vidimo se 17.

Anonimni pravi ...

bravo fantje in punce! dolgo se je cakalo, da se bodo tudi mladi prebudili in zahtevali preureditev sveta... razmere so zaskrbljujoce (tudi po izjavah predsednika vlade) in skrajni cas je, da se skupaj (mladi in stari) upremo nacrtom oblastnikov in zacnemo graditi boljsi svet!

Se vidimo v soboto! (sama bom sicer z delavci, ampak komaj cakam, da ugledam vaso skupino)

Anonimni pravi ...

Čim več takih akcij!

Anonimni pravi ...

Mene pa zanima ce boste tudi popucali za sabo? Vse lepo in p[rav .. ampak unicevanje tuje lastnine z grafiti se mi pa zdi neprimerno

Anonimni pravi ...

Grafiti in tudi plakati so bili polepljeni in narejeni v glavnem na javnih prostorih/zgradbah oz. tam, kjer bi javno moralo biti (pa ni vec)... Seveda pride tudi do izjem, ampak mislim, da so bili aktivisti kar odgovorni tudi v tem smislu...
mesto vendar mora biti urbano sredisce z vsebinami trenutnega casa/ozracja v druzbi... sej ce bi blo vse lepo in prav, grafiti take narave sploh ne bi bili potrebni...
dvomim, da bo kje ciscenje fasad moral placati kaksen "posameznik"...

Anonimni pravi ...

"dvomim, da bo kje ciscenje fasad moral placati kaksen "posameznik"..."
Pravzaprav se motiš. Pošteni ljudje kot sem sam ki vsak mesec prispevamo v državno blagajno čez 40% svojih prejemkov BOMO PLAČALI. TOREJ TUDI POSAMEZNIKI IN PREDVSEM POSAMEZNIKI!

(prosm, NE cenzurirajte!)

Anonimni pravi ...

Ja, lahko si tudi tako razlagas... ampak ves zakaj vse in za kaksne neumnosti se gre ta denar, ki ga "POSTENI" ljudje dajejo v drzavno blagajno... Samo vprasaj se, ce se strinjas z vsem, za kar se ta denar porabi.

Vem, da zgoraj omenjeno ne spremeni dejstva, ki si ga sam izpostavil... A vendarle... Sistem je tako organiziran in tudi zaradi tega se sam zavzemam za temeljne druzbene spremembe... in kot sem ze napisal... razmere pac niso dobre in mislim, da malo subverzivne akcije ne skodi! Sej grafiti so en nacin izrazanja in druzbenega delovanja... so socialno angazirani in kot taki zame povsem na mestu!

Anonimni pravi ...

Se strinjam, da se je potrebno boriti za svoje pravice in v razmerah rasti cen zahtevati tudi dvig plač (to ima sicer tudi negativne posledice, ampak ne bom o tem). Bi bil pripravljen sodelovati, ampak me od tega odvračajo razni totalitarni simboli in revolucionarna retorika, zaradi česar dobim občutek, da vaš nameni niso preveč iskreni in da se za vsem skupaj skrivajo dvomljivi interesi posameznih organizacij. Imajo prav tisti, ki pravijo, da se zgodovina rada ponavlja!

Anonimni pravi ...

kateri totalitarni simboli pa naj bi to bili?

Anonimni pravi ...

mi smo povsem iskreni... smo za revolucijo!

Anonimni pravi ...

gibanje pa je avtonomno, samo-organizirano in deluje po neavtoritarnih in nehierarhicnih principih